Comenzi

0744 485 966


Livrări doar în București și zonele limitrofe.

Informații

Comanda minimă 0 lei


Transport

20.00 lei taxă transport

iVITĂ

Descriere categorie:


Cele mai variate sortimente din carne de vită proaspătă!

 Dacă doriți și alte sortimente nelistate(Ex: organe tăuraș, coadă, oase, etc.),

 rugăm să ne înștiințați trimițându-ne un email la:

comenzi@icarne.ro sau telefonic la: 0744 485 966.




Imagine Produs Greutate- Denumire Preț
Antricot cu os Montbeliarde 1

Antricot cu os Montbeliarde

Antricotul este o tăietură obținută din zona superioară a coastelor. Este o combinație de os și mușchi longissimus dorsi, compexus și  spinalis. Acest produs se potrivește metodelor rapide de pregătire (grătar cu cărbuni sau cu aburi) sau pregătirii la cuptor.
32.50 Lei/kg

Cantitatea:

Antricot cu os Simmental 1

Antricot cu os Simmental

Antricotul este o tăietură obținută din zona superioară a coastelor. Este o combinație de os și mușchi longissimus dorsi, compexus și  spinalis. Acest produs se potrivește metodelor rapide de pregătire (grătar cu cărbuni sau cu aburi) sau pregătirii la cuptor.
36.00 Lei/kg

Cantitatea:

Cap de piept 1

Cap de piept

Este o tăietură obținută din partea anterioară a animalului, zonă în care se întâlnesc coastele.Este frumos marmorat și deosebit de gustos. Se recomandă pentru fierbere (supe sau ciorbe), rămânând foarte suculentă. Deasemenea prin tăierea în cubulețe poate fi folosit la tocănițe.
24.00 Lei/kg
 21.00 Lei/kg


Cantitatea:

Capac pulpă 1

Capac pulpă

Este o tăietură obținută din pulpă. Cuprinde porțiunea formată din musculatură internă a coapsei.Ideală pentru pregătirea șnițelelor, a escalopului și a diferitelor tipuri de preparate cu sos la cuptor.
32.00 Lei/kg

Cantitatea:

Carne de lucru 1

Carne de lucru

Carne cu un conținut mediu de grăsime. Se recomanda pentru sarmale, cârnați, chitele, perișoare, sos Bolognese, etc.
21.00 Lei/kg

Cantitatea:

Carne tocată 1

Carne tocată

24.00 Lei/kg

Cantitatea:

Ceafă 1

Ceafă

Este o tăietură valoroasă obținută din carcasă. Este o piesă suculentă și marmorată. Se poate pregăti la grătar sau la tigaie, la foc mare și timp de expunere scurt sau la cuptor cu diverse sosuri și legume.
35.00 Lei/kg

Cantitatea:

Ceafă la baiț 1

Ceafă la baiț

Este o tăietură valoroasă obținută din carcasă. Este o piesă suculentă și marmorată. Se poate pregăti la grătar sau la tigaie, la foc mare și timp de expunere scurt sau la cuptor cu diverse sosuri și legume.Carnea este ținută timp de 48 ore într-o combinație de condimente, ulei de măsline și vin.
48.00 Lei/kg

Cantitatea:

Chiulotă 1

Chiulotă

Este obținută din regiunea anatomică intervertebral-lombară.  Este o piesă fragedă, ce se pretează pregătirii pe grătar, înăbușită la foc mic sau la cuptor.
30.00 Lei/kg

Cantitatea:

Coaste 1

Coaste

Coastele sunt tăiate în fâșii de 2-3 cm lungime. Piesele sunt o combinație irezistibilă de carne și  grăsime, perfecte pentru prepararea prin fierbere sau la cuptor la foc mic.
24.00 Lei/kg
 21.00 Lei/kg


Cantitatea: