Comenzi

0744 485 966


Livrări doar în București și zonele limitrofe.

Informații

Comanda minimă 0 lei


Transport

20.00 lei taxă transport

Declarația de Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice , S.C. iCarne S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

Scopul colectării datelor este: prelucrarea și livrarea corectă a comenzilor, întocmirea facturilor fiscale, transmiterea ofertelor, promoțiilor, mesajelor publicitare și de marketing de pe site-ul administrat de S.C. iCarne S.R.L., efectuarea de statistici interne.                                                                                                                  

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele. Refuzul dvs. determină însă imposibilitatea desfășurării livrărilor de produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și pot fi comunicate societăților de curierat, la nevoie. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. iCarne S.R.L. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugam să ne informați cât mai curând posibil.

Datele clienților sunt salvate pe servere securizate și criptate pentru o siguranță mai mare. 

Înapoi